Yoga Lessen

Hatha flow yoga

Dinsdagavond         18:00 uur - 19:15 uur

Donderdagavond    20:00 uur - 21:15 uur


Yoga ruimte:  Balletzaal Cultuurcentrum De Hofnar

De Hofnar 10 - Valkenswaard 

 

Hatha yoga is de basis van alle yogavormen die er bestaan. Bij Hatha flow yoga gaan de houdingen vloeiend in elkaar over waarbij de adem in de beweging de rode draad is. Het lichaam wordt sterker, soepeler, energieker, en leert te ontspannen. Er is veel aandacht voor een juiste opbouw van de houding, een juiste ademhaling,  en natuurlijk de ontspanning.

Tarief: Per lesblok van 10 lessen; á €9,00 per les 

           Losse lessen: €10,00 per les

Gratis proefles 


mindful Hatha yoga

Vrijdagochtend

09:00u tot 10:15u

 

yoga ruimte: Speeltuin geenhoven Danszaal

Hoppenbrouwers 15 - Valkenswaard

 

Bij Mindful Yoga ligt het accent om met aandacht en bewustzijn volledig in het hier en nu te zijn. Je word je bewust van je gedachtestroom, wat je echt belangrijk vind, wat je voelt. Door de yoga houdingen ga je de beweeglijkheid van je lichaam verbeteren maar ook de verbinding maken met je buitenkant en binnenkant (innerlijk). De eerste 45 minuten bestaan uit makkelijk toegankelijke yoga oefeningen met veel aandacht voor je ademhaling, vervolgens volgt er meditatie (mindfulness) en een eindontspanning. 

 

Tarief: Per lesblok van 10 lessen; €9,00 per les 

           Losse lessen: €10,00 per les

Gratis proefles


Stoel Hatha yoga

Maandag

Groep 1: 10:00u tot 11:00u

Groep 2: 11:30u tot 12:30u

 

yoga ruimte: De hijskraan

Seringenstraat 2 - Valkenswaard 

 

De yoga houdingen zijn aangepast aan het ouder wordende lichaam. De houdingen worden zittend op een stoel of staand met de stoel als ondersteuning uitgevoerd.  Deze vorm van yoga is zeer toegankelijk voor mensen die kampen met gebreken van het ouder wordende lichaam. De lichaamsoefeningen en ademhaling zijn met elkaar verbonden wat kracht, energie, een goed humeur en ontspanning brengt.  

En vergis je niet, yoga zittend op de stoel en staand achter de stoel is net zo intensief als yoga staand, zittend en liggend op de mat. 

Tarief: Per lesblok van 10 lessen; €7,50 per les 

           Losse lessen: €10,00 per les

Gratis proefles

 


Yoga coach

Zit je niet lekker in je vel? Burn-out klachten, rugklachten of heb je om welke andere reden persoonlijke aandacht met yoga en mindfulness ondersteuning nodig? Als yoga coach geef ik privéles. Heb je interesse, voel je vrij om vrijblijvend contact op te nemen. Een coach traject is altijd in goed overleg en discreet. 

yoga op aanvraag

Op aanvraag verzorgt Inge yoga en mindfulness lessen op scholen, instellingen en bedrijven. 

Inge geeft op projectbasis les bij o.a. stichting de Parasol , scholengemeenschap WereDi.