Yoga Lessen

Hatha flow yoga

Dinsdagavond         18:00 uur - 19:15 uur

Donderdagavond    20:00 uur - 21:15 uur


Yoga ruimte:  Balletzaal Cultuurcentrum De Hofnar

De Hofnar 10 - Valkenswaard 

 

Bij Hatha flow yoga gaan de houdingen vloeiend in elkaar over waarbij de adem in de beweging de rode draad is. Hatha yoga is de basis van de diverse yogavormen zoals wij die in het westen kennen. Het lichaam wordt sterker, soepeler, energieker, en leert te ontspannen. Er is veel aandacht voor een juiste opbouw van de houding, een juiste ademhaling,  en natuurlijk de ontspanning.

 

Tarief: Per lesblok van 10 lessen; á €9,00 per les 

             Losse lessen: €10,00 per les

Gratis proefles 


Mindful yoga

Vrijdagochtend

09:00u tot 10:15u

 

Yoga ruimte: Speeltuin geenhoven Danszaal

Hoppenbrouwers 15 - Valkenswaard

 

Mindfyl yoga is een combinatie van Mindfulness en Yogahoudingen. Bij Mindful Yoga ligt het accent om met aandacht en bewustzijn volledig in het hier en nu te zijn. Je word je bewust van je gedachtestroom, wat je echt belangrijk vind, wat je voelt en ervaart. Door de yoga houdingen ga je de beweeglijkheid van je lichaam verbeteren maar ook bewuster  verbinding maken met je buitenkant en binnenkant (innerlijk). 

 

Tarief: Per lesblok van 10 lessen; €9,00 per les 

           Losse lessen: €10,00 per les

Gratis proefles


Stoel yoga

Maandag

Groep 1: 10:00u tot 11:00u

Groep 2: 11:30u tot 12:30u

 

yoga ruimte: De hijskraan

Seringenstraat 2 - Valkenswaard 

 

Stoelyoga is gebaseerd op Hatha yoga, aangepast zittend op een stoel en staand achter een stoel. De yoga houdingen zijn uitermate geschikt voor het ouder wordende lichaam. Als het moeilijk wordt om zittend of liggend op een mat yogahoudingen te doen dan heb je veel voordeel bij deze vorm van yoga. De houdingen worden zittend op een stoel of staand met de stoel als ondersteuning uitgevoerd. 

De lichaamsoefeningen en ademhaling zijn met elkaar verbonden wat kracht, energie, een goed humeur en ontspanning brengt.  

En vergis je niet, yoga zittend op de stoel en staand achter de stoel is fysiek en mentaal vergelijkbaar met yoga staand, zittend en liggend op de mat. 

Tarief: Per lesblok van 10 lessen; €7,50 per les 

           Losse lessen: €10,00 per les

Gratis proefles

 


Yoga coach

Zit je niet lekker in je vel? Burn-out klachten, rugklachten of heb je om welke andere reden persoonlijke aandacht met yoga en/of mindfulness ondersteuning nodig? Als yoga coach geef ik privéles. Heb je interesse, voel je vrij om vrijblijvend contact op te nemen. Een coach traject is altijd in goed overleg en discreet. 

yoga op aanvraag

Op aanvraag verzorgt Inge yoga en mindfulness lessen op scholen, instellingen en bedrijven. 

Inge geeft op projectbasis les bij o.a. stichting de Parasol , scholengemeenschap WereDi.