Yogalessen

Inge geeft Yoga vanuit haar hart en met een goede anatomische opbouw van de houdingen.

Het gaat niet alleen om het eindresultaat, de weg ernaar toe is zeker zo belangrijk. 


 Houdt de website in de gaten voor actuele informatie over de lessen. 

Card Lessen  Innerlijke Kracht Yoga Downward Facing Dog

HATHA FLOW YOGA

 Hatha flow yoga is een yogastijl waarbij diverse Hatha yoga houdingen vloeiend en in een serie in elkaar overgaan. Het ritme van de ademhaling speelt hierbij een grote rol. Elementen uit de zonnegroet zijn een terugkerende onderdeel en worden gebruikt als een verbinding tussen de verschillende yogahooudingen.  Er is veel aandacht voor een goede opbouw van de houdingen. De les wordt afgesloten met een eindontspanning.

 

Card Lessen  Innerlijke Kracht Yoga Runners pose

MINDFLOW YOGA

Een Mindflow yoga les is een combinatie van een Hatha flow les en Mindful yoga. Na het uitoefenen van de Flow yoga is er tijd voor meditatie en een ontspanning. 

Card Lessen  Innerlijke Kracht Yoga Yoga voor je rug

YOGA VOOR JE RUG

Yoga voor je rug legt het accent op het vrijmaken van spanningen en verstijving van de wervelkolom. De methodiek is gebaseerd op Critical Alignment Yoga. Er wordt met yoga tools gewerkt zoals een yogastrip en een yoga rol. De les wordt afgesloten met een eindontspanning.


Card Lessen  Innerlijke Kracht Yoga Stoelyoga

STOELYOGA

Stoelyoga is yoga zittend op een stoel en staand met een stoel. Wil je graag yoga doen maar heb je moeite met zittende of liggende op de yogamat dan is stoelyoga een uitkomst. Ook bij stoelyoga worden de houdingen goed opgebouwd en is er veel aandacht voor de ademhaling. De les wordt afgesloten met een eindontspanning.

Card Lessen  Innerlijke Kracht Yoga Yoga mindful wandeling

EASY FLOW YOGA

Easy Flow yoga is een zachtere vorm van Hatha Flow Yoga. Bij Easy Flow Yoga geeft Easy aan dat fysieke kracht minder een rol speelt. De Hatha Yogahoudingen zijn veelal zittend en liggend en gaan vloeiend 'in een flow' in elkaar over. De ruimte en rust vinden in de houding dor je adembeweging is essentieel. De les wordt afgesloten met een eindontspanning.

Card Lessen  Innerlijke Kracht Yoga vooroverbuiging

MEDITATION & RELAXATION

Meditation & Relaxation is een les gericht op het maximaal ontspannen van de geest en het lichaam. Voordat de meditatie begint worden er laagdrempelige yoga oefeningen gedaan om het lichaam voor te bereiden om 20 minuten stil te zitten in een zelf gekozen meditatie houding. Na de meditatie ga je in een liggende houding naar de relaxation. Een diepte ontspanningstechniek voor lichaam en geest vanuit de methodiek Yoga Nidra.