Tarieven en betalingsysteem

Tijdelijke maatregel.

Omdat de huidige situatie vanwege COVID-19 veel onzekerheid met zich meebrengt heb ik besloten om tijdelijk het lesblok van 10 lessen aan te passen naar een lesblok van 5 lessen. Hierdoor is zowel de deelnemer als ik als yoga docent en ondernemer meer flexibel indien de les niet gevolgd of gegeven kan worden. Hatha flow Yoga (75 minuten) 10 lessen €95,=

 Easy flow Yoga (75 minuten)

10 lessen €95,=

Mindflow Yoga (75 minuten)

10 lessen €95,=

Stoelyoga (60 minuten)

10 lessen €80,=

Meditation & relaxation (75 minuten)

10 lessen €95,=

Lesgeld:

Je betaald vanaf 1 januari 2021 tijdelijk per lesblok van 5 lessen vanaf de eerste les van het lesblok. Je kunt ten allen tijden instromen in een lesblok en betaald dan het resterend lesgeld voor het betreffende lesblok.

Het lesgeld bij voorkeur overmaken op rekeningnr: NL11 RABO 0103513795 onder vermelding van je naam en betreffende yogales.

 

Weet je vooraf dat het lesblok begint, dat je een datum niet kunt omdat je bijvoorbeeld met vakantie gaat, dan geef je dat door en dan wordt die les in mindering gebracht op het lesgeld. Als je een lesblok hebt betaald en door omstandigheden mis je een of meerdere betaalde lessen dan wordt er geen lesgeld terugbetaald. In overleg kan een gemiste les bij een andere groep worden ingehaald of in het eerstvolgende lesblok.